Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Brad Pitt skal ha tryglet Mike Tyson om ikke å slå, da Tyson fant ham i senga med ekskona

Skal ha sagt at de bare «øvde inn en scene».

NORGESAKTUELL: Mike Tyson (47) er ute med biografien «Undisputed Truth». Showet med samme tittel kommer til Oslo og Folketeatret 29. mars 2014. Foto: PLATON / TRUNK ARCHIVE / BULLS PRESS
NORGESAKTUELL: Mike Tyson (47) er ute med biografien «Undisputed Truth». Showet med samme tittel kommer til Oslo og Folketeatret 29. mars 2014. Foto: PLATON / TRUNK ARCHIVE / BULLS PRESS Vis mer

(Magasinet): - Jeg er faktisk et villdyr, folkens, jeg har bare dresset meg opp, sier Mike Tyson med en tigers glis til publikum i Las Vegas.

Kledd i hvit cocktailjakke, svart skjorte og svarte bukser, har han inntatt scenen med sitt show «Mike Tyson - The Undisputed Truth» og forteller om da han slo ned folk på nattklubber, hadde sex med prostituerte og festet natta før en tittelkamp.

Til tonene fra et jazzband og klipp fra boksekamper på lerretet bak ham, memorerer Tyson om sine opp- og nedturer. Fra salen kommer latter i det ene øyeblikket og haglende skjellsord i det neste. Men etter to timer reiser alle seg opp og gir ham trampeklapp.

- Å stå på scenen er nesten som å være i ringen, sa han nylig til ESPN.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?