God stemning: Innehaverne av Le Bouchon har lykkes i å skape en innbydende brasseristemning i lokalene som tidligere huset Café Frölich. FOTO: ADRIAN ØHRN JOHANSEN/ DAGBLADET
God stemning: Innehaverne av Le Bouchon har lykkes i å skape en innbydende brasseristemning i lokalene som tidligere huset Café Frölich. FOTO: ADRIAN ØHRN JOHANSEN/ DAGBLADETVis mer

Brasserilykke

At urfranske Le Bouchon drives og eies av svensker, er ok — så lenge de leverer så bra varer.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

-Lovende, utbrøt Fredag, og frydet seg over den typiske brasserimenyen hvor alle rettene er samlet på den ene siden av et stort ark, og de flytende godsakene på den andre. Robinson så på klokka. -Dessverre er vi litt for seint ute til å teste den såkalte «før-teater-menyen». Mellom klokka tre og fem serveres nemlig franske klassikere som Boeuf Bourgignon og Moules Marinières til kr. 99. Det er sympatisk i en by som nylig - og igjen - ble kåret til en av verdens aller dyreste.

Le Bouchon ligger i lokalene som tidligere huset Café Frölich. Med enkle grep har de nye innehaverne lykkes i å skape en innbydende brasseristemning. Her kan man spise en rett og nippe til et glass vin, eller godte seg med forrett, hovedrett, ost og dessert med kaffe og avec. Det er uformelt, servicen er effektiv, og menyen tvers igjennom fransk.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn