Brent av sommeren

Rabarbra er dessertens ugress.

Barfot i sommerenga Livet barføtt  på landet har sine gleder og sorger, og brenneslen som svir under føttene kan også nytes i mat.
Barfot i sommerenga Livet barføtt på landet har sine gleder og sorger, og brenneslen som svir under føttene kan også nytes i mat. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det sies at det finnes to måter å ha en vellykket ferie. Den ene er at alt er utenom det vanlige. Den andre er at alt er slik det alltid har vært. Jeg sverger til den siste løsningen. De lange milene gjennom fem fylker fra Oslo til Farsund er uutholdelig, som alltid, men gir tid til å omstille seg. Straks vi er framme er det som om vi alltid har vært her. Fire dager etter leter jeg etter barneskoa, og finner dem igjen ved bildøra, der de ble slengt ved ankomst, og siden ikke savnet.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer