Brent av sommeren

Rabarbra er dessertens ugress.

Barfot i sommerenga Livet barføtt  på landet har sine gleder og sorger, og brenneslen som svir under føttene kan også nytes i mat.
Barfot i sommerenga Livet barføtt på landet har sine gleder og sorger, og brenneslen som svir under føttene kan også nytes i mat. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det sies at det finnes to måter å ha en vellykket ferie. Den ene er at alt er utenom det vanlige. Den andre er at alt er slik det alltid har vært. Jeg sverger til den siste løsningen. De lange milene gjennom fem fylker fra Oslo til Farsund er uutholdelig, som alltid, men gir tid til å omstille seg. Straks vi er framme er det som om vi alltid har vært her. Fire dager etter leter jeg etter barneskoa, og finner dem igjen ved bildøra, der de ble slengt ved ankomst, og siden ikke savnet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer