Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Brioche

Ca. 1time, ca. 30 små briocher

300 g romtemperert smør

550 g hvetemel

30 g sukker

20 g gjær

10 g salt

6 egg

I stekeovn ved 200°C• Slik gjør du:

Bland alle ingrediensene i en bolle og kna sammen deigen til den blir blank og smidig. Om du synes deigen er for løs, så tilsett litt mer hvetemel. Smør og strø mel i små former. Del deigen i biter (ca 40 g) og trill til runde bolle. Plasser bollene i de smurte formene. Trill en liten ekstra deig-kule og klem den forsiktig fast på toppen av hver brioche. Hev under klede på et lunt sted ca. 1 time. Stek i 15-18 minutter. Server lunkne med syltetøy eller marmelade.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media