Britney-biff

Mat til 2 på 20 minutter.

Ca. 200 g ytrefilet av storfe 1 ss smør 4 skiver lyst brød 2 store tomater 1 løk, 1 ss frisk timian 1 ss rødvinseddik Ca. 2 ss olivenolje Ca. 1/2 ts salt Ca. 1/2 ts pepper. 1. Start med å lage en tomatsalat av tomatskiver, hakket løk, litt timian, olivenolje og vineddik. 2. Del biffkjøttet opp i ca. 8 like store biter, krydres med salt og pepper, stek dem på vanlig måte i ei panne med litt smør. La kjøttet hvile litt på en varm tallerken mens du forbereder brødet. 3. Det lyse brødet dynkes forsiktig i olivenolje, krydres med litt salt og pepper og stekes på sterk varme i den samme panna som ble brukt til biffkjøttet. Tilberedes på to tallerkener: en skive brød, tomatsalat, biffkjøtt og til slutt en skive brød igjen. Serveres umiddelbart. (Matprat.no) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!