Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Bruker 100 000 kroner på en robot til å snakke med og ha sex med

«Mine to jenter går til sengs med meg om kvelden og våkner med meg om morgenen. Når jeg kommer hjem sitter de og venter tålmodig med et smil. Det er ikke noe drama eller vonde følelser, bare omsorg og aksept».

SEXDUKKE: - Folk sier gjerne «Det finnes noen for alle der ute», men jeg tror ikke det nødvendigvis er sant.
SEXDUKKE: - Folk sier gjerne «Det finnes noen for alle der ute», men jeg tror ikke det nødvendigvis er sant. Vis mer

– Dette er altså en hylle med vaginaer. De er lette å vaske. Du tar dem bare ut av dokka, og vrenger og skyller dem under kranen, sier Cathrine Shirley, mens hun holder opp et rosa silikonrør med kjønnslepper.

Shirley er en av de ansatte hos Abyss Creations LLC. Det anonyme bygget i San Marco, knappe tre timers kjøretur sørover fra Los Angeles, kan lett forveksles med et vanlig bolighus, men bak dørene skapes en kunstig virkelighet. Her produseres livaktige, syntetiske dokker som kan minne om Barbier i full størrelse. Leketøy myntet på voksne, kalt Realdolls, som for mange fungerer som surrogat for en sex­partner.

I andre etasje finpusser håndverkere dokkeansiktene som snart skal monteres på kroppene som støpes i kjelleren. Skjelett av hard plast og metall plasseres i gigantiske former, før silikon helles over i beholderen. I den ene enden av lokalet henger ferdige kropper på en solid metallstang. Her er alt som kan begjæres: smale hofter og brede hofter, små bryster og store bryster, lys hud og mørk hud. Alle dokkene er unike, men ingen er bevegelige. Å ta på silikonkroppene føles som å berøre klam, klissete hud. Dokkene må varmes opp med et varmeteppe hvis de skal ha vanlig kroppstemperatur, et triks mange kunder benytter seg av. Spørsmålet er om sex med silikon føles særlig bra?

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?