Du leser nå Dagbladet Pluss

Burgerlig flertall

En ting kan alle enes om

Presisjonsarbeid:En god burger krever minst like mye presisjon som en klassisk borgerlig middag med fint kjøtt og emulsjonssaus. Det hele toppes med løkkompott og bøffelmozzarella.
Presisjonsarbeid:En god burger krever minst like mye presisjon som en klassisk borgerlig middag med fint kjøtt og emulsjonssaus. Det hele toppes med løkkompott og bøffelmozzarella.Vis mer

 - Men du vet hva han egentlig synes er det beste? Han er jo en sånn burgerfyr.

En gammel venn skal komme på middagsbesøk, etter å ha bodd i utlandet altfor lenge. Jeg har bestemt meg for å gjøre stas på ham, og har begynt å lete gjennom fryser og kjøl på jakt etter noe virkelig godt. Så kommer den lille påminnelsen om at han ikke egentlig liker de samme tingene som meg. Han er minst like opptatt av mat som meg, men mens jeg liker å skeie ut med piggvar og svinekjake, eksotiske importvarer og knudrete norske rotgrønnsaker, er hans smak strengt hierarkisk. All mat måles etter det beste han vet: Hamburger. Uansett hva jeg skulle finne på å lage, ville det ikke smake ham bedre enn en perfekt hamburger.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.