Cæsarsalat med ørret

Fisk og kaninför i samme skål.

•Slik gjør du:

Legg ørreten i en smurt ildfast form og bak den i stekeovn ved 200 grader i ca 10 minutter.

Skjær loffen i jevne terninger. Stek dem sprø og gylne i varm olje i stekepanne.

Ha egg, sardiner, kapers, sitronsaft og sennep i en foodprosessor og kjør til en jevn masse. Tilsett olje litt om gangen til en fyldig dressing. Skyll salaten, riv den, og legg den i en bolle. Hell over dressingen og vend den forsiktig inn. Ta skinnet av fisken og del den i biter. Legg bitene over salaten sammen med brødkrutonger. Dryss over litt revet parmesanost rett før servering.

Flere oppskrifter og tips finner du på: www.godfisk.no

LUNSJ FOR KONGER «Legg ørreten i en smurt ildfast form og bak den i stekeovn ved 200 grader i ca 10 minutter.» Så enkelt kan et godt måltid begynne.