Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Camilla la seg under kniven

Etter tre barn fikk Camilla Bjerke (30) hengemage som ikke kunne slankes bort. Hun valgte plastisk kirurgi.

VELLYKKET: Camilla fikk fjernet 4,7 kilo fett, hud og vev. - Det er den beste investeringen jeg har gjort, sier hun. Foto: ANITA ARNTZEN
VELLYKKET: Camilla fikk fjernet 4,7 kilo fett, hud og vev. - Det er den beste investeringen jeg har gjort, sier hun. Foto: ANITA ARNTZEN Vis mer

(Dagbladet God Torsdag): - Det gikk så langt at jeg alltid sto med ryggen til speilet når jeg tok på meg klærne etter å ha dusjet. Jeg unngikk å se meg selv i speilet.

Dette sier Camilla Bjerke (30), ei sosial, utadvendt trebarnsmor i Vingrom, på vestsiden av Mjøsa, sør for Lillehammer, som jobber i NSB. Emma Sofie (9) og Didrik (7) kom som perler på ei snor, og tre år etter kom Filip (4).

Påvirket livskvaliteten

Hvert år får mellom 15 000 og 20 000 nordmenn utført kosmetiske inngrep ved ulike klinikker. Camilla valgte mageplastikk og fettsuging for å fjerne fett og løs, overflødig hud på magen. Overvekt kombinert med kraftig strekk på huden gjennom svangerskap, kan føre til det kirurgene kaller hengebuk eller «fettforkle». 

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?