Carl I. Hagen:- Svenskene har de siste 30 år vært klin gærne når det gjelder innvandringspolitikk

Han fyller 73 år denne uka, men Carl I. Hagen vil heller bli Frp-leder enn pensjonist.  

Burde hørt på kona: Kona, Eli Hagen,  hadde helst sett at Carl I. Hagen hadde holdt seg unna politikken. Likevel gikk han tilbake i 40 prosent jobb som bystyremedlem. På spørsmål om han burde hørt på henne svarer han: - Det er mye som taler for det, ja. Foto: MORTEN RAKKE
Burde hørt på kona: Kona, Eli Hagen,  hadde helst sett at Carl I. Hagen hadde holdt seg unna politikken. Likevel gikk han tilbake i 40 prosent jobb som bystyremedlem. På spørsmål om han burde hørt på henne svarer han: - Det er mye som taler for det, ja. Foto: MORTEN RAKKE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

– Jeg er bare bystyremedlem og har ingen innflytelse på Frp nasjonalt og regionalt. Hadde jeg hatt innflytelse på det, hadde vi ikke ligget så lavt på meningsmålingene som vi gjør, sier Carl I. Hagen.

Fra sitt kontor i fjerde etasje i vestfløyen til Oslo rådhus, tilkjennegir Hagen en økende utålmodighet over Frp's oppslutning på tolv prosent. Da han gikk av som Frp-formann i 2006, hadde Hagen mer enn 25 år bak seg i norsk toppolitikk og partiet 33 prosent på målinger. I 2009, da han sluttet i politikken, var Fremskrittspartiet nest størst på Stortinget med 22 prosent oppslutning. Pensjonisttilværelsen ble kortvarig.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer