Caroline (28) lå fastklemt under vann i 55 minutter

Caroline klarte ikke å komme seg ut da bilen stupte over kaikanten og ned i det svarte isvannet. I bunnen, på åtte meters dyp, ble liggende hun liggende i nesten en time.

OPP AV VANNET: Nesten en time etter at bilen gikk utfor kaia i Steinkjer, ble den brakt opp på kaia, med Caroline inni. Foto: Terje Næss/NTB scanpix og Jørn H. Moen
OPP AV VANNET: Nesten en time etter at bilen gikk utfor kaia i Steinkjer, ble den brakt opp på kaia, med Caroline inni. Foto: Terje Næss/NTB scanpix og Jørn H. Moen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

8. desember 2013 var Caroline Lysberg på vei hjem fra en hyggelig helgetur til Åre i Sverige. Den daværende kjæresten hennes satt bak rattet i bilen. På veien skulle de gjøre en liten stopp på kaia i Steinkjer for å møte en venn, før de kjørte videre hjemover til Namsos.

Klokka var akkurat passert 14.00. Det var vinterføre, veiene var glatte. Nede på kaia i Steinkjer fikk bilen en skrens. Den stupte ut over kaikanten og ut i Steinkjerelva. Carolines kjæreste klarte å redde seg ut og svømme i land, før bilen begynte å synke. Det klarte ikke Caroline. I stedet ble hun med bilen ned gjennom det svarte isvannet, til den traff bunnen på åtte meters dyp og ble liggende på taket.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer