Du leser nå Dagbladet Pluss

Caroline (28) lå fastklemt under vann i 55 minutter

Caroline klarte ikke å komme seg ut da bilen stupte over kaikanten og ned i det svarte isvannet. I bunnen, på åtte meters dyp, ble liggende hun liggende i nesten en time.

OPP AV VANNET: Nesten en time etter at bilen gikk utfor kaia i Steinkjer, ble den brakt opp på kaia, med Caroline inni. Foto: Terje Næss/NTB scanpix og Jørn H. Moen
OPP AV VANNET: Nesten en time etter at bilen gikk utfor kaia i Steinkjer, ble den brakt opp på kaia, med Caroline inni. Foto: Terje Næss/NTB scanpix og Jørn H. MoenVis mer

8. desember 2013 var Caroline Lysberg på vei hjem fra en hyggelig helgetur til Åre i Sverige. Den daværende kjæresten hennes satt bak rattet i bilen. På veien skulle de gjøre en liten stopp på kaia i Steinkjer for å møte en venn, før de kjørte videre hjemover til Namsos.

Klokka var akkurat passert 14.00. Det var vinterføre, veiene var glatte. Nede på kaia i Steinkjer fikk bilen en skrens. Den stupte ut over kaikanten og ut i Steinkjerelva. Carolines kjæreste klarte å redde seg ut og svømme i land, før bilen begynte å synke. Det klarte ikke Caroline. I stedet ble hun med bilen ned gjennom det svarte isvannet, til den traff bunnen på åtte meters dyp og ble liggende på taket.

Det skulle gå 55 lange minutter før hun kom opp igjen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

3 MÅNEDER*

SOMMERKAMPANJE

50 kr

(0,56 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER* 50 kr per 3 måneder. 0,56 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249kr/ kvartal når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØV GRATIS

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per uke 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED**

Få med lørdagsavisa

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED**

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED** 1 kr per måned 0,03 kr per dag.

**Tilbudet gjelder abonnement på Dagbladet Pluss og Dagbladet Helgeavis. Abonnementet fornyes automatisk etter tilbudsperioden. Prisen ved fornyelse er inkl. 33% rabatt på begge abonnementene; Dagbladet Pluss (66 kr/mnd) og Helgeavisa (139 kr/mnd) så lenge man har begge abonnementene. Det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • * Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) (55kr/uke).
  • **Abonnementet fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden (165 kr/mnd, fordelt på Dagbladet Pluss 66 kr/mnd og Helgeavisa 99 kr/mnd)
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.