Chavez' revolusjonære venner vender ham ryggen

General Raul Baduel har fulgt Chavez siden 1982. Nå er han i fengsel.

MENS DE FORTSATT VAR VENNER: Hugo Chavez i samtale med sin daværende forsvarsminister, general Raul Baduel, under en innsettelsesseremoni i 2006. Året etter gikk Baduel ut med offentlig kritikk av Chavez. I fjor ble han arrestert for korrupsjon og nå har han fått dommen på nesten åtte år. Foto: AFP/Juan BARRETO
MENS DE FORTSATT VAR VENNER: Hugo Chavez i samtale med sin daværende forsvarsminister, general Raul Baduel, under en innsettelsesseremoni i 2006. Året etter gikk Baduel ut med offentlig kritikk av Chavez. I fjor ble han arrestert for korrupsjon og nå har han fått dommen på nesten åtte år. Foto: AFP/Juan BARRETO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| - MAMMA, PAPPA, søsken, barn, barnebarn, familie og venner: Gud er med oss og hans guddommelig rettferdighet er alltid stor, skrev Venezuelas tidligere forsvarsminister Raúl Baduel på Twitter via sin sønn i mai. Han var nettopp blitt idømt sju år og 11 måneders fengsel.

Baduel soner nå dommen i Ramo Verde-fengselet. Han ble dømt for misbruk av offentlige midler, grov tjenesteforsømmelse og en rekke andre straffbare forhold.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer