Typegalleri: Monica Hjelle som Effie Marconi og Johannes Joner som Dickie Dick Dickens, flankert av dukker designet av Jack Markussen, Trude Bergh og Marianne Forsberg. Fra venstre: Opa Crackle,  politisjef Hillbilly, Harry, Jim Cooper og Bonco.
Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet
Typegalleri: Monica Hjelle som Effie Marconi og Johannes Joner som Dickie Dick Dickens, flankert av dukker designet av Jack Markussen, Trude Bergh og Marianne Forsberg. Fra venstre: Opa Crackle, politisjef Hillbilly, Harry, Jim Cooper og Bonco. Foto: Jørn H. Moen / DagbladetVis mer

Chicagos farligste mann

Nå er han her igjen - tidenes norske radiohelt. Dickie Dick Dickens gjør entre på teaterscenen - sammen med en bande gangsterdukker.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Gooiiing! For ditt indre øye ser du en enorm mongolsk kriger med lendeklede, som av full kraft dundrer en slegge inn i en diger gong-gong. Tid for radioteater! Sterke scener, røffe dialoger, angstfylte lyder. Mord og kjærlighet. Mysterier, mysterier. Og denne gangen et drama som overgår alt du som lytter har vært vitne til: Historien om den mest oppsiktvekkende, sensasjonelle, forbløffende, den farligste mann i Amerika! Dickie! Dick! Dickens!

Sceneteppet på Centralteatret er for anledningen forvandlet til glasspanelet i fronten av en klassisk Kurér reiseradio, med sitt enestående oppbud av kanaler fra hele kloden, fanget inn via kortbølge, mellombølge og langbølge. Straks forhenget glir til side, er vi inne i en atmosfære som har forført flere generasjoner nordmenn. For første gang skal historien om Chicago-gangsteren Dickie Dick Dickens framføres i et annet medium enn radioen.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn