Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Chiligryte med kalkun

Til 3-4 personer på ca. 20 minutter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

500 g grytekjøtt av kalkun 1 grønn paprika 1 gul paprika 1 boks hermetiske, hakkede tomater 1 boks brune bønner Jalapeñopepper 1 grønn chilipepper 2 hvitløkbåter 1-2 ts tacokrydder Olje til steking. Stek kalkunkjøttet i ei gryte sammen med oppdelte grønnsaker. Tilsett hermetiske tomater, brune bønner, jalapeños, grønn chilipepper og hvitløk. Ha på tacokrydder og la gryta trekke ferdig på svak varme. Smak til. Server gryta med tortillas eller maischips. Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!