Revansje: Christian Juuhl (29) ble selv utsatt for overgrep i barndommen. I dag bruker han hvert ledige minutt på å jakte pedofile på nett.
Revansje: Christian Juuhl (29) ble selv utsatt for overgrep i barndommen. I dag bruker han hvert ledige minutt på å jakte pedofile på nett.Vis mer
Du leser nå Dagbladet Pluss

Christian jager sex-overgripere på nett

En slengbemerkning bidro til at Sunniva Rose (34) forbannet seg på å bli fysiker. Skepsisen til vedtatte sannheter fikk Tore Sandberg (73) til å avdekke en rettsskandale. Overgrepene i barndommen får Christian Juuhl (29) til å jage pedofile på nett. Hva er det som trigger noen til å gjøre alt for å nå et mål?

«Hvorfor i helvete tar du på meg?»

Stemmen fylte klasserommet. Nå hadde det klikka for ham igjen, tenåringen som vippet på stolen i timene, bannet til lærerne og som tilsynelatende ga blaffen i matematiske formler, Ivar Aasen og andre verdenskrig.

Christian Juuhl var sint, urolig og ustyrlig. Karakterene var greie nok, men lærerne klarte ikke å temme ham, de nådde ikke inn. Hadde de spurt hvordan han egentlig hadde det, ville de kanskje forstått hvorfor han gikk i fistel av at en lærer la hånda si på skulderen hans, hvorfor blikket flakket i timene og hvorfor han svarte så frekt. I stedet ble han plassert i en spesialgruppe på skolen. Nok en bekreftelse på at han ikke passet inn, at han ikke ble forstått.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.