Christian jager sex-overgripere på nett

En slengbemerkning bidro til at Sunniva Rose (34) forbannet seg på å bli fysiker. Skepsisen til vedtatte sannheter fikk Tore Sandberg (73) til å avdekke en rettsskandale. Overgrepene i barndommen får Christian Juuhl (29) til å jage pedofile på nett. Hva er det som trigger noen til å gjøre alt for å nå et mål?

Revansje: Christian Juuhl (29) ble selv utsatt for overgrep i barndommen. I dag bruker han hvert ledige minutt på å jakte pedofile på nett.
Revansje: Christian Juuhl (29) ble selv utsatt for overgrep i barndommen. I dag bruker han hvert ledige minutt på å jakte pedofile på nett. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Hvorfor i helvete tar du på meg?»

Stemmen fylte klasserommet. Nå hadde det klikka for ham igjen, tenåringen som vippet på stolen i timene, bannet til lærerne og som tilsynelatende ga blaffen i matematiske formler, Ivar Aasen og andre verdenskrig.

Christian Juuhl var sint, urolig og ustyrlig. Karakterene var greie nok, men lærerne klarte ikke å temme ham, de nådde ikke inn. Hadde de spurt hvordan han egentlig hadde det, ville de kanskje forstått hvorfor han gikk i fistel av at en lærer la hånda si på skulderen hans, hvorfor blikket flakket i timene og hvorfor han svarte så frekt. I stedet ble han plassert i en spesialgruppe på skolen. Nok en bekreftelse på at han ikke passet inn, at han ikke ble forstått.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer