Comeback

Gammel kjærlighet ruster ikke – heller ikke på kjøkkenet.

Comeback
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jeg hadde gleden av å være tenåring da de rosa høyvannsbuksene og hockeysveisen hadde sin definitive storhetstid. Middagsmaten i Trøndelag gjenspeilet ikke den samme moderne tankegangen, med unntak av 80-tallets aller største nyvinning — brennende kjærlighet! Det er mulig oppskriften aller først dukket opp i et av Norsk Ukeblads høstnumre, men jeg er ikke sikker. Det jeg imidlertid vet med sikkerhet, er at jeg utviklet et ganske så intenst kjærlighetsforhold til denne middagen.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer