Couscoussalat med kylling

4 porsjoner.

Ca. 30 minutter, 4 personer:

4-6 kyllingfileter

salt og pepper

4 dl couscous

4 dl hønsebuljong

50 g smør

litt gurkemeie

2 epler

Couscoussalat med kylling

1 rødløk

1 pakke rucolasalat (ca. 1 l)

200 g fetaost

smør til steking

Dressing:

2 dl seterrømme

1 dl hakkede, soltørkede tomater.

• Slik gjør du:

Couscoussalat med kylling

Stek kyllingfiletene i smør i ei panne ved middels sterk varme i 3-4 minutter på hver side. Trekk panna til side og la filetene hvile 3-4 minutter.

Kok opp buljong, smør og eventuelt litt salt. Trekk kjelen til side. Ha i couscous og litt gurkemeie. Jevn grynene til en glatt overflate. Legg over lokk og la grynene svelle i 5-10 minutter. Rør grynene fra hverandre.

Ta ut kjernehuset på eplene og skjær dem i skiver. Del over løken og skjær hver halvdel i skiver. Grovhakk salaten og bland den med couscous, epler, løk og biter med fetaost. Fordel salaten på fire tallerkener. Legg en filet delt i to på hver tallerken.

Rør soltørkede tomater i rømmen og server som dressing til salaten.