Da datteren skulle på skjermen, hadde Eva Lunde bare ett ønske: Ikke ha sex på tv!

- Jeg håper hun er et godt forbilde, og ikke bare et glansbilde, sier Eva Lunde om datteren og Instagram-kjendisen Martine Lunde.

INSTADRONNING: Martine lever av å legge ut bilder av seg selv på Instagram. - Det har hendt at jeg har bedt henne slette bilder jeg synes har vært litt vel dristige, sier mamma Eva Lunde. Foto: Bjørn Langsem
INSTADRONNING: Martine lever av å legge ut bilder av seg selv på Instagram. - Det har hendt at jeg har bedt henne slette bilder jeg synes har vært litt vel dristige, sier mamma Eva Lunde. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var finalen av «Paradise Hotel» tidlig i juni. Etter uker med festing og intriger på hotellet i Mexico – der TV3 filmer sine årlige realitytreff mellom unge, vakre og virile – sto Instagram-dronningen Martine ­Lunde (21) fra Oslo og Kevin René Gustavsson (21) fra Stord igjen som det «paret» flest hadde stemt på. Spørsmålet var hvem som ville få penge­premien på 300 000 kroner.

SOMMERTILBUD AKKURAT NÅ: Kjøp Dagbladet Pluss i 1 måned for 39,-, og få Strim Mest + Sport med på kjøpet

Dagbladet Pluss gir deg muligheten til å dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer.

Med gratis tilgang på Strim Mest + Sport har du enda mer kvalitetsinnhold å nyte i sommer!

Du mottar lenke på epost for å aktivere Strim etter å ha kjøpt Dagbladet Pluss-abonnement.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)
Få med Strim gratis*

39,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)
*Strim Mest + Sport har en ordinærpris på 499,- pr. mnd., ogfornyes automatisk ved utløpet av gratisperioden. Abonnementet kan siesopp når som helst. Kampanjen varer til og med 31. juli og tilbudetgjelder kun for nye kunder av Strim.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer