Da Eirik så Queen live for første gang, lærte han for alvor en viktig ting

At ting sjelden blir slik du har sett dem for deg på forhånd.

Norgesbesøk: Queen i Drammenshallen den 12. april 1982, med vokalist og frontfigur Freddie Mercury i aksjon på scenen. Foto: NTB SCANPIX
Norgesbesøk: Queen i Drammenshallen den 12. april 1982, med vokalist og frontfigur Freddie Mercury i aksjon på scenen. Foto: NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det geniale med en grunnleggende pessimistisk innstilling, er at man «vinner» uansett. At man enten kan si «hva var det jeg sa?», eller bli positivt overrasket. Det er i hvert fall det pessimister hevder. Men er det egentlig en bra ting å være? Er det smart å legge en demper på ting av frykt for å bli skuffet?

Samme ettermiddag som jeg hadde lest på mobilen at det britiske rockebandet Queen, eller det som er igjen av det, skulle opptre i Oslo til sommeren, satt jeg på en strandbar i Thailand og nøt nok en fan­tas­tisk solnedgang. Bølgene skvulpet dovent mot stran­den, et kor av sirisser summet ivrig i buskene og lenger inne i baren satt en lokal helt og virkelig jobbet for lønna.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer