Da kreften kom tilbake

Akkurat da høyrepolitikeren Bengt Eidem (31) og samboer Kristin Onsøien (32) hadde begynt å leve, fikk han igjen akutt blodkreft.

Cellegiften i gang: Bengt Eidem
vil ligge rett ut de neste månedene.
Denne gangen vet både han og
kjæresten Kristin Onsøien hvilke
smerter Bengt står foran.
Cellegiften i gang: Bengt Eidem vil ligge rett ut de neste månedene. Denne gangen vet både han og kjæresten Kristin Onsøien hvilke smerter Bengt står foran. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

— Forrige gang fikk jeg vite at jeg hadde fra 0 til 5 prosent sjanse for å overleve. Nå har jeg vett nok til ikke å spørre, sier Bengt Eidem (31).

Det er onsdag ettermiddag og Høyre-politikeren ligger i sofaen hjemme på Bakklandet i Trondheim fordi sprøytene inn i ryggsøylen gir ham så vondt i nakken. Og cellegiften har begynt å bryte ned immunforsvaret. Hvert øyeblikk bærer det inn på sykehus igjen.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer