Da Nina (28) endelig fikk en diagnose, snudde alt

Har hatt 39 behandlere i løpet av livet.

BIPOLAR: Med diagnosen fulgte kunnskap og verktøy til å håndtere sykdommen. -I dag har jeg det veldig bra. Jeg har alt jeg ønsker meg, sier Nina Emilie Ørbech.
BIPOLAR: Med diagnosen fulgte kunnskap og verktøy til å håndtere sykdommen. -I dag har jeg det veldig bra. Jeg har alt jeg ønsker meg, sier Nina Emilie Ørbech. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

– Hvis jeg får lyst til å ligge i senga, står jeg opp. Hvis jeg vil være oppe lenger fordi jeg ikke er trøtt, går jeg og legger meg.

Nina Emilie Ørbech har regnet ut at hun har hatt 39 behandlere i løpet av livet. Gjennom store deler av barndommen gikk hun til behandling for angst og depresjon, men det var ingen som kunne si nøyaktig hva hun led av. Først da hun var 19 år fikk hun endelig en diagnose. Med den fulgte også en oppskrift som skulle endre livet hennes.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer