Da sjefen møtte Nav...

Anita Krohn Traaseth (40) ble en bedre toppsjef etter at hun mistet jobben.

BLOGGET OM NAV: Responsen var overveldende da HP-sjef Anita Krohn Traaseth (40) blogget om hvordan det føltes å måtte oppsøke Nav fordi hun hadde mistet jobben.Foto: KRISTIN SVORTE
BLOGGET OM NAV: Responsen var overveldende da HP-sjef Anita Krohn Traaseth (40) blogget om hvordan det føltes å måtte oppsøke Nav fordi hun hadde mistet jobben.Foto: KRISTIN SVORTE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet God torsdag): «Har DU vært på Nav?» var innlegget Anita Krohn Traaseth postet på bloggen sin «Tinteguri» 12. august i år. Det ble fanget opp. Den nye toppsjefen for Hewlett-Packard Norge hadde altså vært på Nav og skriver åpent om det på sin egen blogg? Det var friske takter.

«Tinteguri» var kallenavnet faren ga henne. Hun bruker det fordi hun vil at bloggen skal være så ekte som mulig, uavhengig av hennes rolle i næringslivet. Bloggen hennes handler om ledelse av livet - ikke bare jobben.

BLACK WEEK!

Les Dagbladet+ til påske for 139,-

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer