Da sjefen møtte Nav...

Anita Krohn Traaseth (40) ble en bedre toppsjef etter at hun mistet jobben.

BLOGGET OM NAV: Responsen var overveldende da HP-sjef Anita Krohn Traaseth (40) blogget om hvordan det føltes å måtte oppsøke Nav fordi hun hadde mistet jobben.Foto: KRISTIN SVORTE
BLOGGET OM NAV: Responsen var overveldende da HP-sjef Anita Krohn Traaseth (40) blogget om hvordan det føltes å måtte oppsøke Nav fordi hun hadde mistet jobben.Foto: KRISTIN SVORTE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet God torsdag): «Har DU vært på Nav?» var innlegget Anita Krohn Traaseth postet på bloggen sin «Tinteguri» 12. august i år. Det ble fanget opp. Den nye toppsjefen for Hewlett-Packard Norge hadde altså vært på Nav og skriver åpent om det på sin egen blogg? Det var friske takter.

«Tinteguri» var kallenavnet faren ga henne. Hun bruker det fordi hun vil at bloggen skal være så ekte som mulig, uavhengig av hennes rolle i næringslivet. Bloggen hennes handler om ledelse av livet - ikke bare jobben.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer