Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Da Tina Marielle Værnes kastet en mann i fengsel for kattedrap, mente enkelte at hun var litt vel ivrig

Norges første dyrepoliti har hendene fulle.

JOBBER FOR DE ORDLØSE:  Karine Tiller Larsen  (til venstre) og Tina Marielle Værnes er de første  i landet som er satt til å avdekke dyrekriminalitet. Foto: Nina Hansen
JOBBER FOR DE ORDLØSE: Karine Tiller Larsen (til venstre) og Tina Marielle Værnes er de første i landet som er satt til å avdekke dyrekriminalitet. Foto: Nina Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Sist Jeppe var med på jobb, tisset han i gangen. Det må for all del ikke skje i dag, sier Tina Marielle Værnes bestemt og ser strengt på bikkja som lydig legger seg ned.

Hun er politiadvokat ved Norges første dyrepoliti i Trondheim, og sammen med etterforsker Karine Tiller Larsen har hun en lang rekke saker på bordet:

Elendige forhold Katter som blir forlatt og mishandlet, mink som lever elendige liv i bur, sauer og kyr som vanskjøttes, hunder som kommer inn til landet på ulovlig vis, er bare noen av dem dyrepolitiet har gått inn i siden oppstarten i september i fjor.

[bilde=3,left,twelve]

Lite vekker så mye følelser hos folk som dyretragedier.

- Å se dyr lide skaper et voldsomt engasjement. Det gjelder ikke bare de søte små, men hele spekteret. Dyr trenger noen som kan ta vare på dem og passe på at de har det bra, sier de to.Jobben deres er å avdekke og bekjempe kriminalitet mot dyr. Selv er de ekte dyrevenner, og innrømmer at de kan bli følelsesmessig berørt av det de opplever.[bilde=4,right,six]

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 ÅR

KUN I FEBRUAR

100 kr*

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 100 kr* år. Fornyes automatisk til 795,-/år

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr**

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr** uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

**Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (795,-/år). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?