Dagens mattips: Eggesalat

Ca. 15 minutter, 4 personer.

Ingredienser:

4 egg, 1 pk. sukkererter, 1 sellerirot, 4 kokte poteter, 1 purre, 1 pk. speket kalkunfilet. Dressing: 2 ss sitronmajones, 4 ss crème fraîche, 1 ts salt, 1/4 ts hvit pepper, friske urter.

Slik gjør du:

Kok eggene i 6-7 minutter. Avkjøl og skrell dem. Del eggene i to. Skrell selleriroten og del den i staver. Kok sukkererter og selleri i lettsaltet vann i 2-3 minutter. Del poteter og purre i mindre biter. Ha poteter, purre, sukkererter og selleri i en bolle. Bland alle ingrediensene til dressingen og bland den i grønnsakene. Anrett salaten på fat. Fordel halve egg og skiver av speket kalkunfilet på salatfatet. Server godt brød til.

Flere oppskrifter og tips finner du på egg.no

Dagens mattips: Eggesalat