Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Dagens mattips: Kyllingsalat

Med yoghurtdressing.

4 porsjoner:

1 pakke ferdigkuttet salatblanding

2 tomater

1 skive rød paprika

1 grillet kylling (850 grams råvekt)

8 skiver ridderost rullet sammen

Dressing:

3 dl. matyoghurt

image: Dagens mattips: Kyllingsalat

1 boks hermetisk ananas i biter (liten boks)

1 ts karri

Slik gjør du:

Bland salaten med paprika og tomat, delt i mindre biter. Plukk kjøttet av kyllingen og bland det med salaten. Bland finhakket ananas og karri i matyoghurten. Serveres som dressing. Servering med godt brød.

Tips: Ha alle ingrediensene i skåler for seg  - la barna plukke og mikse sin egen salat.

(melk.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media