Vis mer

Dagens mattips

Danske husmannskoteletter med stuede grønnsaker.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

4 porsjoner

4 stk filetkoteletter av svin

1 stk egg

2 dl brødrasp

1 ts salt

1/2 ts pepper

2 ss margarin til steking

Stuede grønnsaker:

600 g dypfryst grønnsaksblanding

1 ss margarin

2 ss hvetemel

3 dl vann

Slik gjør du:

1. Pisk egget lett med en gaffel. Bland salt, pepper og brødrasp i en skål.

2. Tørk av kotelettene med kjøkkenpapir og vend de i egg og deretter brødrasp.

3. Stek de pent brune på begge sider i ca 2 minutter, og la de ettersteke på svak varme til de er gjennomstekt i ca 2 minutter.

4. Kok grønnsaker. Smelt margarin, tilsett mel og spe med grønnsakskraft. La sausen koke i 5 minutter før grønnsakene blandes inn.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn