Dagens mattips

Fylte pannekaker med krydret kylling.

Ca. 40 minutter, 3-4 pers.

Pannekaker:

5 dl hvetemel

1/2 ts salt

2 1/2 dl melk

2 1/2 dl kefir

4 egg

1 ts bakepulver

smør til steking.

Krydret kyllingkjøttdeig:

1 liten finhakket løk, 400 g kyllingkjøttdeig, 35 g (1 pk) mild taco kryddermix, 1/2 dl vann, 200 g tacosaus, 1 boks røde bønner (ca. 290 g), 1 hakket gul paprika, 2 ss finhakket frisk koriander, evt. litt revet ost.

Slik gjør du:

Ha alle ingrediensene til pannekakerøren i en hurtigmikser og kjør til røren er glatt. La røren hvile i 20 minutter. Stek pannekakene gylne på middels varme.

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn