Dagens mattips

Prontosuppe.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

4 porsjoner

100 g bacon med svor eller lettsaltet sideflesk

1 stk. gulrot

25 g knollselleri (sellerirot)

1 stk. løk

1 båt hvitløk

1 ss smør

1 ss tomatpuré

1 ts paprikapulver

6 dl melk

5 dl grønnsaksbuljong (utblandet)

2 dl pasta

1 ts tørket oregano

1 dl persille

2 dl jarlsberg revet

Slik gjør du:

Skjær flesk eller bacon i tynne strimler. Skjær de øvrige grønnsakene i tynne strimler. Fres bacon, grønnsaker og løk i en kjele. Tilsett tomatpurre og paparikapulver. Rør godt. Hell i melk og grønnsaksbuljong/kraft. Legg i pasta og la alt koke i 10 minutter. Smak suppen til med oregano, salt og pepper. Strø persille og revet ost over like før servering.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • *Fornyes til standard mnd når gratisperioden utløper (99kr/mnd).
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn