Dagens mattips

Golden Glowing Beauty.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

||| 1 porsjon:150 g norsk laks10 g lotusrot20 g gul og rød paprika15 g asparges10 g sukkererter10 g babymais10 g valnøtter10 g salt5 g pepper5 g sukker10 g olivenolje5 g tørket løk1 sitron5 g sesamfrø1 egg5 g maisstivelse3 g fiskesaus

Slik gjør du:

Dryss salt, litt pepper og sitronsaft over laksen og la den marinere i 5 minutter. Skjær paprika og lotusrot i biter og gi dem et oppkok i vann. Hell av vannet og sett til side. Skjær asparges, sukkererter og mais i strimler. Forvell dem i kokende lettsaltet vann. Hell av vannet og sett til side.

Bland alle grønnsakene forsiktig sammen og tilsett salt, sukker, sitronsaft og fiskesaus. Pisk sammen egget. Vend laksen først i maisennamel, så i egg deretter i sesamfrø. Stek laksen på begge sider i olivenolje til den er gyllen. Server den med salaten ved siden av.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn