Dagens mattips

Stekt breiflabb med mandarinsaus.

800 g breiflabbkoteletter

Salt

pepperblanding

Mandarinsaus:

250 g mandarinbåter kjørt i blender

1,5 dl fiskekraft

1,5 dl kremfløte

2 ss Grand Marnier

60 g smør i terninger

Revet skall av 2 mandariner

Skall av 2 stk mandariner kokt to ganger

2 mandariner i hele båter

Tilbehør:

2 finhakkede sjalottløk

1 hjertesalat

smør

Slik gjør du:

Kok mandarinmosen og fiskekraften inn til det halve. Tilsett fløte og Grand Marnier. Kok inn til det halve. Rør inn smørterninger litt om litt. Tilsett hele mandarinbåter og strimler av kokt mandarinskall rett før servering. Surr sjalottløk i smør til den blir myk. Tilsett salaten og vend den inn så den faller sammen.

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn