Dagens mattips

Byggkjeks.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

125 g smør

2 dl sukker

2 stk egg

1/2 ts natron

1/2 ts vaniljesukker

3 dl byggmel

125 g hasselnøtter

150 g kokesjokolade

Slik gjør du:

1. Rør smør og sukker lyst og luftig. Ha i ett og ett egg og visp dem lett inn. Bland natron og vaniljesukker med mel og rør det inn. Tilsett hakkede nøtter og hakket sjokolade.

2. Sett røren med teskjeer på en stekeplate dekket med bakepapir. Eller legg røren på et bakepapir, rull sammen slik at du får en pølse og legg dette kaldt i ca. 1 time. Skjær så skiver av pølsen og legg på bakepapir.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn