Dagens mattips

Pastasalat.

Dagens mattips
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| 25 minutter

4-6 never pennepasta, gjerne fullkornsvarianten1 gulrot6 reddikerSpinat eller brønnkarse2 ss olje2 ts sitronsaft

SLIK GJØR DU1. Kok pastaen i lett saltet vann og la den renne godt av.2. Riv gulroten grovt og finsnitt reddikene.3. Bland lunken pasta og grønnsaker i en stor bolle sammen med olje og sitronsaft.4. Pakkes i boks med lokk.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer