Dagens mattips

Ananas- og agurksalat.

4 porsjoner

1 slangeagurk

1 ss salt

1/2 frisk ananas

2 ss revet frisk ingefær

Dressing:

1 rød chili

2 ss friskpresset limesaft

2 ss vann

1 ss sukker

1 ts salt

Slik gjør du:

Start med dressingen. Splitt opp chilien på langs og skrap ut frø og skillevegger. Start med små mengder og smak deg frem til hvor sterk du vil ha dressingen. Finhakk chilien og rør det sammen med de øvrige ingrediensene.

Skyll agurken og trekk en gaffel nedover den så den blir stripet. Gni agurken inn med salt og la den ligge i 10-15 minutter. Skyll og tørk den godt. Skjær agurken i cm-store terninger.

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn