Foto: Mette Møller
Foto: Mette MøllerVis mer

Dagens mattips

Dampet kylling og potetkake.

|||

Dampet kylling 1 stort kyllinglår

3 skiver daggammel loff uten skorpe

Ca 1 dl melk

Friske urter, f.eks dill, timian og gressløk

Salt og pepper

Slik gjør du

1. Bein ut kyllinglåret.

2. Bland sammen loff, melk og nyhakkede urter til en grøt, og smak til med salt og pepper.

3. Fyll blandingen inn der du har tatt ut beinet, og pakk kyllingen stramt inn i plastfolie.

4. Bruk en fiskekjele eller en annen stor kjele, og damp på rist i 20 minutter.

5. Vil du ha litt brunfarge på kyllingen, steik den kjapt i litt smør før du setter den til avkjøling.

Potetkake 600 gram gode, norske poteter

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn