Foto: brodogkorn.no
Foto: brodogkorn.noVis mer

Dagens mattips

Blåbærmuffins.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

||| html,body { border: 0px; } 60 g havregryn

3 dl melk

250 g sammalt hvete, fin

3 ts bakepulver

1/2 ts salt

150 g sukker

100 g blåbær

1 stk egg

6 ss rapsolje

Slik gjør du:

1. Bland havregryn og melk. La det stå og trekke i 10 minutter.

2. Bland sammen mel, bakepulver, salt, sukker og blåbærene i en stor bolle. Rør inn et sammenvispet egg og oljen i havreblandingen. Tilsett havreblandingen. Rør til det så vidt er blandet. Fyll røren i smurte muffinsformer.

3. Stek muffinsene midt i ovnen ved

180 °C i ca. 20 minutter. La dem avkjøles i minst fem minutter før de tas ut av formene.

Oppskriften ble levert av brodogkorn.no.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn