Gjort på 15 minutter. Foto: Håkon Eikesdal
Gjort på 15 minutter. Foto: Håkon EikesdalVis mer

Dagens mattips

Grønnsaksmørbrød med chevre.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

|||1 squash1 aubergine2 paprikaer1 chevreCa 1 dl olivenolje2 ss hakket rosmarin8 skiver brødBrønnkarse, spinat el salatSlik gjør du det:

Del grønnsakene i skiver og grill de på begge sider. Vend de deretter i olivenolje og rosmarin.

Grill brødskivene. Legg grønnsakene lagvis mellom 2 skiver brød sammen med brønnkarse og skiver av chevre.

Hell rester av oljen over til slutt og ha på nykvernet pepper.

Vintips:Varenr: 833 Vina Sol 2008, Miguel Torres, Penedes, Spania kr 92,90 Gammel frisk klassiker med en viss sødme, gir fritt spillerom til smørbrødet.

Alle grilltipsene til våre faste kokker Arne Brimi og Charlotte Mohn kan du lese i dagens Dagbladet.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn