Dagens mattips

Pannekakeomelett.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

4 porsjoner

400 g kjøttdeig av svin, 1 stk. stor løk, finhakket, 2 ss smør, 2 stk. egg,

2 dl melk, 2 ss hvetemel, 1 ts salt, nykvernet pepper

Fyll

250 g nykål, sommerkål

250 g gulrot, 100 g vårløk, 1/2 ts salt

1/2 dl vann, 50 g smør

2 stilk bladpersille , hakket

Slik gjør du:

1. Brun kjøttdeigen i smør sammen med løk på god varme. Fordel kjøttdeig og løk jevnt utover pannen og slå ned varmen.

2. Visp sammen egg, melk, hvetemel, salt og litt nykvernet pepper. Hell blandingen over kjøttdeigen.

3. La det hele steke ved svak varme under lokk til pannekakeomeletten har stivnet.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn