Foto: matprat.no
Foto: matprat.noVis mer

Dagens mattips

Marinert biff med grønnsaksspyd.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

4 porsjoner

4 stk marinert biff av ytrefilet storfe

8 stk sjalottløk

8 stk cherrytomat, rød

8 stk cherrytomat, gul

1 stk grønn squash

2 ss olje

1 ts salt

1/2 ts pepper

8 stk grillspyd

Slik gjør du:

1. Skrell sjalottløken, skyll tomatene og del squashen i halve skiver.

2. Tre grønnsakene på spyd. Pensle med olje og ha på salt og pepper.

3. Grill spydene på middels sterk varme i ca. 5 minutter, mens du snur dem ofte.

4. Grill biffene på middels sterk varme i 2-3 minutter på hver side. Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og stek videre til rosa kjøttsaft pipler frem.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn