Du leser nå Dagbladet Pluss

Dagens mattips

Marinert biff med grønnsaksspyd.

Foto: matprat.no
Foto: matprat.noVis mer

4 porsjoner

4 stk marinert biff av ytrefilet storfe

8 stk sjalottløk

8 stk cherrytomat, rød

8 stk cherrytomat, gul

1 stk grønn squash

2 ss olje

1 ts salt

1/2 ts pepper

8 stk grillspyd

Slik gjør du:

1. Skrell sjalottløken, skyll tomatene og del squashen i halve skiver.

2. Tre grønnsakene på spyd. Pensle med olje og ha på salt og pepper.

3. Grill spydene på middels sterk varme i ca. 5 minutter, mens du snur dem ofte.

4. Grill biffene på middels sterk varme i 2-3 minutter på hver side. Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og stek videre til rosa kjøttsaft pipler frem.