Dagens mattips

Wok med spisskål.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

4 porsjoner

1 spisskål i strimler

1 hvitløkbåt - finhakket

2 ts revet frisk ingefær

1/2 rød chili - renset og finhakket

4 grovhakket vårløk

2 ss soyaolje

2 gulrøtter i tynne staver

100 g frisk sjampinjong i skiver

100 g sukkererter - strimlet

2 ss soyasaus

1 ss søt soyasaus (kecap manis)

1 pose bønnespirer

Slik gjør du:

Varm oljen i en wok eller dyp stekepanne. Tilsett hvitløk, ingefær og chili og fres det raskt i ca. 1/2 minutt. Tilsett vårløk og stek den i 1 minutt.

Rør inn gulrotstaver og sopp og stek blandingen videre i 2 minutter. Rør inn kålen og sukkerertene og stek videre i 1 minutt.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn