Picture 47341
Picture 47341Vis mer

Dagens mattips

Club Sandwich.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

2 porsjoner

4 skiver grovt brød

2 ss smør

ca. 2 ss dijonsennep

8 blader salat

8 skiver røkt kalkunpålegg eller grillet kylling

2 tomater

2 sylteagurker

oliven eller cherrytomater til pynt

Slik gjør du:

1. Rist brødskivene lett i en brødrister eller i stekeovnen. Avkjøl skivene og ha på smør og sennep. Legg på salat, kalkunpålegget eller grillet kylling, tomat og sylteagurk på to av skivene.

2. Legg de to andre oppå, og del sandwichene i to fra hjørne til hjørne. Stikk en cocktailpinne gjennom sandwichen for å holde den sammen. Pynt gjerne toppen av pinnen med en oliven eller cherrytomat.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn