Foto: Matprat.no
Foto: Matprat.noVis mer

Dagens mattips

Gresk burgerbøff.

4 porsjoner

400 g kjøttdeig av svin

4 ss gresk krydder (dressingmiks)

2 ss margarin eller olje til steking

1 pk ferdigkuttet salatblanding

2 stk tomat

2 ss hvitløkdressing

4 stk hamburgerbrød

Slik gjør du:

1. Bland sammen kjøttdeig og krydder i en bolle.

2. Form burgere og stek dem i en stekepanne med margarin eller olje til de er gjennomstekte. Om du lager dem på grillen; pensle bøffene med olje før du legger dem på.

3. Lag burgerne med tzatziki, salat og tomatskiver.

Bruk gjerne dine favorittgrønnsaker. For et sunnere alternativ kan du bruke solsikketoast/rugtoast i stedet for hamburgerbrød.

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn