Dagens mattips

Grillet kyllingfilet med agurksalat.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Ca. 20 minutter, 4 pers.

4 kyllingfileter, salt, kvernet pepper, evt. litt hakkede urter, søt chilisaus.

Bank lett ut filetene og grill dem ca. 5 minutter på hver side. La dem hvile noen minutter.

Server grillede kyllingfileter med agurksalat, salat, reddik, søt chilisaus og gjerne litt godt brød til.

Agurksalat: 1 agurk, 2 båter revet hvitløk, 2 ss hakket frisk mynte, 1 ss flytende honning,

1 beger matyoghurt, salt og kvernet pepper, litt olivenolje.

Pynt: 4 agurkstrimler (skåret på langs), reddik og salat.

Slik gjør du:

Del agurken i to og skrap ut frøene. Riv den grovt og klem ut vannet. Bland agurk, hvitløk og mynte. Bland honning og yoghurt og vend inn agurken. Smak til med salt og kvernet pepper. Drypp over litt olivenolje. Lag en slynge av en agurkstrimmel og legg litt agurksalat i midten.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn