Dagens mattips

Grillet kyllingfilet med agurksalat.

Dagens mattips

Ca. 20 minutter, 4 pers.

4 kyllingfileter, salt, kvernet pepper, evt. litt hakkede urter, søt chilisaus.

Bank lett ut filetene og grill dem ca. 5 minutter på hver side. La dem hvile noen minutter.

Server grillede kyllingfileter med agurksalat, salat, reddik, søt chilisaus og gjerne litt godt brød til.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer