Dagens mattips

Kalkunsandwich.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Ca. 15 minutter, 4 pers.

8 skiver landbrød,

250 g stekt kalkunfilet,

1 blåmuggost,

1 nektarin,

1 hjertesalat,

litt rød pesto.

Slik gjør du:

Legg tynne skiver med stekt kalkunfilet på brødskivene. Legg deretter på biter med blåmuggost, nektarin og litt salat. Topp det hele med litt rød pesto og avslutt med en skive brød.

Tips:

Mariner kalkunfileten i litt olje, sitronsaft, krydder og urter. Legg fileten i en ildfast form og stek i ovnen på nederste rille ved 180 °C ca. 50 minutter eller til steketermometeret viser 68 °C. La fileten bli kald før du skjærer den opp. Da har du deilig pålegg som kan brukes flere dager på rad.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn