Foto: melk.no
Foto: melk.noVis mer

Dagens mattips

Ostefylte skinkeruller.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

4 porsjoner

3 dl cottage cheese

1 1/2 ss sennep

1/2 dl hakket frisk gressløk

ca. 16 skive kokt skinke ,

kyllingpålegg eller annet kjøttpålegg

ca. 300 g sukkererter eller bønner

1/2 beger cherrytomat eller jordbær

sølvløk

Slik gjør du:

Bland cottage cheese med sennep og gressløk. Fordel blandingen på kjøttet og trill sammen. Server rullene på nykokte sukkererter eller bønner med sølvløk, jordbær eller cherrytomater. En svært rask og enkel sommerlunch. Mager er den også.

Oppskriften er levert av: www.melk.no

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn