Picture 37949
Picture 37949Vis mer

Dagens mattips

Fylte lefser med laks.

||| 1 pk snøfrisk naturell

2 ss frisk dill

200 g røkelaks

4 stk store lefser

Med lam:

1/2 stk rødløk

4 ss purre

4 ss lettrømme

2 stk lefser

16 skiver fårepølse

1/2 ts salt

1/2 ts grovkvernet pepper

Slik gjør du:

1. Med laks: Bland Snøfriskost med finklippet dill. Smør dette på lefsene. Legg på tynne skiver av røkelaks og rull sammen. Skjær 4 cm brede biter på skrå og legg dem på et serveringsfat.

2. Med lam: Skrell og skjær rødløken og purren i tynne skiver. Smør rømme utover begge lefsene. Legg på et lag med rødløk og purre. Legg utover fårepølse i to rader. Dryss over salt og grovkvernet pepper. Rull lefsa sammen. Del hver lefse i 4 biter. Anrett lefserullene på fat.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn