1 glass
2 dl jordbær
1 dl lett kokosmelk
1 ss limesaft
3 ts melis
4 isbiter
Slik gjør du:
Bland alle ingrediensene i en blender og hell over i et glass. Pynt med jordbær og server straks.
Tre et lite trespyd med jordbær og legg over glasset ved servering.
Oppskriften er levert av Opplysningskontoret for frukt og grønt – frukt.no.
Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer
Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger