Dagens mattips

Grillet fisk i pita.

4 personer:

600 g skiver eller filet av

torsk, sei eller uer.

olje

salt

grovmalt pepper

ev.grillkrydder

Tilbehør:

4 pitabrød

1 dl revet ost

12 salatblad

2 tomater i skiver

hakkede nøtter

Slik gjør du:

Pensle fiskestykkene med olje og legg dem i en dobbel grillrist. Grill dem til de er pent gyldenbrune på hver side. Varm pitabrødet på grillen mens du griller fisken.

Legg 1 skive fast ost på toppen rett før den er ferdig og la denne smelte litt. Legg fiskestykket over i pitabrødet.

Flere oppskrifter og tips finner du på: www.godfisk.no

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn