Foto: matprat.no
Foto: matprat.noVis mer

Dagens mattips

Grillspyd med svinekjøtt og aprikos.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

2 porsjoner:

300 g renskåret svinekjøtt fra flatbiff eller filet

1/2 stk rød paprika

1/2 stk grønn squash

10 stk tørket aprikos

1 ss olje til pensling

1 ts salt

1/2 ts pepper

8 stk grillspyd

Slik gjør du:

Et praktisk «spyd-tips» før du begynner:

Bruker du grillspyd av tre, bør de legges i vann en stund først ellers kan de ta fyr.

1. Skjær kjøtt og grønnsaker i tilnærmet like store biter ca. 3 x 3 cm og tre dem vekselvis på spydene. For å få jevn grilling på alle sider er det viktig at bitene ikke sitter for tett.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn