Foto: GODFISK.NO
Foto: GODFISK.NOVis mer

Dagens mattips

Marinert breiflabb med grønnsakspyd og mangosalsa.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

4 porsjoner:

800 g filet av breiflabb

Marinade:

1 dl olivenolje, 1/2 dl sitronsaft, 1 ts salt

1/2 ts pepper

1 presset hvitløkbåt. 1 ts frisk finhakket estragon, 2 ss frisk finhakket persille

1 ss frisk finhakket gressløk

Grønnsaksspidd:

12 – 14 småløk eller boretanløk, 12-14 små sherrytomater

Mangosalsa:

1/2 frisk ananas eller 3-4 ringer usøtet hermetisk, 1 mango, 1- 1/2 rød chili, 1 liten rødløk, 3 - 4 ss frisk finhakket koriander, ev tørket, 1 lime

Slik gjør du:

Rør sammen ingrediensene til marinaden. Skjær fisken i serveringsstykker og legg i marinaden i ca 30 minutter. Ta fisken opp av marinaden og tørk den godt. Pensle med litt olje og legg den på god varm grill. Server den grillede breiflabben rykende varm med grønnsaksspyd og mangosalsa.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn