Foto: Synøve Dreyer
Foto: Synøve DreyerVis mer

Dagens mattips

Pizza med pesto, mozzarella og røkelaks.

3- 4 porsjoner

1 ferdig pizzabunn eller en pakke pitabrød

1 glass pesto

3-4 tomater, i skiver

salt, pepper

1 ss hakket frisk oregano eller 2 ts tørket

100 g mozzarella

200 g røkelaks, i strimler

I ovn ved 225 grader i ca. 15 min

Slik gjør du:

Legg pizzabunnen eller pitabrødene på bakepapir på stekebrett. Stryk på et jevnt lag pesto, dekk med tomatskiver og dryss salt, pepper og oregano over. Skjær osten i tynne skiver og legg dem på. Stek pizzaen midt i ovnen til bunnen er gjennomstekt og osten begynner å smelte. Legg strimler av røkelaks på toppen før servering.

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn